colors
spacer Groep C spacer Noel Slangen spacer Contact
 
Modellen van C  
spacer spacer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
   
spacer spacer
Modellen van C  

Het gerenommeerde consultancybedrijf Groep C werd ook wel de McKinsey van de communicatie genoemd. Bij crisissen, communicatiehervormingen en andere ingrijpende projecten deden overheid en bedrijfsleven een beroep op de expertise van Groep C. In 2006 gaf Groep C haar methodieken prijs aan de buitenwereld. Dit boek bleef tot 2012 in de handel. In 2012 hervormde Groep C zich naar Connect, gespecialiseerd in stakeholdermanagement, draagvlak, inspraak en publieke ruimte.

 
   

Modellen van C gunt u in ruim zestig modellen een blik achter de schermen van strategische communicatie. Basisbeginselen worden op een vernieuwende manier uitgelegd en in praktijkgerichte modellen gepresenteerd. Zo zijn er modellen voor het opstellen van een communicatieplan, het uitstippelen van een persstrategie en het geven van instructies voor en beoordelen van een reclamecampagne. Maar ook geavanceerde methoden komen aan bod, zoals persstrategieën om slecht nieuws te vermijden of een methode om in zes uur een crisis onder controle te krijgen.

Het boek is niet alleen een praktische leidraad voor de communicatieprofessional, maar ook voor de manager die beseft dat communicatie onderdeel van hedendaags ondernemen geworden is. U vindt in Modellen van C onder meer communicatiemodellen voor bedrijfsherstructureringen, keuzemodellen voor internetinvesteringen en modellen om ondernemingscreativiteit te stimuleren.

 
   
top  
lijn  
  spacer  
 
   
spacer  
 
De auteur
 
Noel Slangen
 
pijltje spacer Noël Slangen is ongetwijfeld de bekendste communicatieadviseur van België. Hij werd vooral bekend als communicatieadviseur van de Eerste Minister en de Belgische regering Verhofstadt I en als 'spin-doctor' van zes Eerste Ministers. Gedurende 25 jaar leidde hij de communicatiebedrijven Groep C en Connect. In 2006 schreef hij met 'Modellen van C' een standaardwerk over communicatie. Einde 2012 zei hij na meer dan een kwart eeuw het communicatievak vaarwel.